Nik schreef:

In 2011 zijn wij opzoek gegaan naar iemand die een after movie kon monteren voor ons evenement “Rit Rond de Rivieren”.

Via internet zijn wij bij jou terecht gekomen. Na het eerste gesprek en het uitwisselen van wat ideeën, hebben we besloten om de opdracht te geven. Enkele dagen later was de eerste concept video al gemaakt. Een fraaie combinatie van mooie effecten en een goed beeld van deze dag. Uiteindelijk hebben we na 3 weken een prachtig naslagwerk mogen ontvangen, waarbij elke punt op de spreekwoordelijke “i” is komen te staan.

Na deze eerste goede ervaring hebben wij gevraagd of je tijdens de 2e editie als organisatie bij zou willen dragen aan de Rit Rond de Rivieren. Aangezien we tijdens de Rit Rond de Rivieren een toerrit met exclusieve auto’s organiseren, en jij hier ook belangstelling voor hebt, hebben we de armen in één geslagen. Deze keer heb je ook de video opnames op je genomen en natuurlijk de montage. Na het uitgeven van de dvd’s en fotoboeken, zijn er erg veel positieve reactie ontvangen over deze naslagwerken. 

Al met al, een evenement organiseren is erg leuk maar een mooie video om de dag nogmaals te beleven is helemaal geweldig.

Ivo, bij deze nogmaals bedankt voor jou bijdragen aan de Rit Rond de Rivieren. Op naar een 3e editie.

About the author